Dakwerkzaamheden en zinkwerk

Dakwerkzaamheden en zinkwerk

Aanleg platte daken

Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van EPDM- en bitumen daken. EPDM is een kunststof dakbedekking wat vooral veel wordt toegepast in waterwingebieden. Bitumen daken maken wij al sinds de oprichting van ons bedrijf. Hiermee werken we uitsluitend met Garantgum voor de toplaag, een Nederlands product van topkwaliteit.

Zinkwerk

Wij zijn specialist in zinkwerkzaamheden, al ons zinkwerk is van hoge kwaliteit. De toepassingsmogelijkheden van zink zijn groot. Het wordt gebruikt voor zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren, maar ook complete daken en gevels kunnen bekleed worden met zink.

Zink is een duurzaam product en goed voor het milieu. Het is een natuurlijk materiaal met een lange levensduur, heeft nauwelijks onderhoud nodig en kan volledig worden gerecycled.  De laatste jaren wordt zink daarom steeds vaker toegepast in dak- en gevelbekleding van woningen. Naast het standaard zink zijn er tegenwoordig veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo zijn er veel variaties in de gepatineerde kleuren, maar ook zwart is verkrijgbaar voor een luxe uitstraling.